Wat doen we?

De doelstelling van GD-EMF-consulting is :

  1. verlenen van advies betreffende de blootstelling en het risico van de mens - aan elektromagnetische velden in industriŽle, overheids- en andere diensten
  2. meten en modelleren van de blootstelling van de algemene bevolking en de werknemers aan de elektromagnetische velden die op natuurlijke en kunstmatige wijze in onze leef- en werkomgeving geproduceerd worden
  3. risicoanalyse van de blootstelling van elektromagnetische velden in leef- en werkomgeving

 

In de meeste industriŽle sectoren kunnen werknemers blootgesteld worden aan elektromagnetische velden (EMV-en). Het soort en de grootte van de EMV-en zijn afhankelijk van de industriŽle processen en hun eventuele procesvarianten.

De overheid is vaak bekommerd om de eventuele gezondheidsrisicoís tengevolge van de blootstelling aan EMV-en. Bijgevolg hebben de overheden en hun aanverwante diensten vaak advies en meetgegevens nodig om ook de algemene bevolking beschermen tegen de EMV-en die door sterk uiteenlopende toepassingen (laag- en hoogspanningsinstallaties, draadloze technologieĎn enz.) in onze leef- en werkomgeving geproduceerd worden.